Hobbyartikler

Vi legger for tiden ut radiostyrte biler fra blant annet BSD, Tamiya og Team Magic, samt deler, verktøy og alt annet relatert til radiostyrt hobby. Samtidig bygger vi en deledatabase, så man lettere kan finne frem til det man trenger. Vi ønsker ikke bare å selge, men også bli en veileder og en god kilde til informasjon.

Et eksempel er servofilteret vårt. Det er til god hjelp for å finne riktig servo, uten å anstrenge seg for mye. Intensjonen vår er også å bli mest mulig brukevennlig.

Finner du ikke det du leter etter? Ta gjerne kontakt over kontaktskjema, eller på epost. Trykk konvulutt ikonet øverst til høyre på siden for epost adressen.

Til å begynne med er forespørsler om Tamiya, Team Magic, Multiplex, BSD, Carson, JLB, Haiboxing, Helion, Thunder Tiger, AMT, Hitec, JP og G.T. Power det vi oftest kan hjelpe deg med, da det er dette vi har lettest tilgang på.