Alt du handler hos oss er nytt om det ikke er merket som brukt.

Om du handler bruktspill hos oss står det for eksempel; “Tilstand B”. Før du kjøper kan det lønne seg å vite hva de forskjellige rangeringene betyr hos oss.

Her er forklaring på hvordan vi rangerer våre brukte spill:


A –
Spillet er som nytt, med ingen eller helt minimalt med overflateriper.
B –
Spillet har litt overflateriper, men er allikevel å anse som i god stand.
C
– Spillet har middels med riper, men er testet å fungere.
D – Spillet har mye med riper, men er testet å fungere.

Som regel er spill levert på optiske formater som for eksempel CD, DVD og Blu-Ray. Dette er formater som er utsatt for riper. Riper kan i ytterste konsekvens gjøre spillet uleselig. Denne rangeringen benyttes da det gjerne er viktig for den nye eieren å vite hvilken tilstand spillet man kjøper er i. Denne rangeringen benyttes ikke når det gjelder spill på kassetter, minnekort eller lignende, da dette ikke er nødvendig. Rangeringen brukes kun på optisk media.

Skalaen representerer ikke tilstand på omslag eller manual, kun kvaliteten på platen. Det vil si; KUN det man trenger for å spille. Les videre i kortbeskrivelsen under prisen for tilstand på omslag og manual, eventuelt annen viktig informasjon.

En del spill dobbeltforsegler vi med plastlommer om de er pene i orginalforseglingen og om vi anser de som samlerobjekter, eller fremtidige samlerobjekter av en viss kvalitet. Dette slik at samlere som samler på forseglede spill får ekstra beskyttelse under vår oppbevaring, plukking og transport. Dobbeltforseglede spill opplyser vi stort sett om i beskrivelsen. Plastlommen kan gjenbrukes. For at dobbeltforseglede spill skal kunne sendes tryggest mulig er det å anbefale at man handler for over 400kr, for da vil sendingen bli sendt som pakke. Ordre under 400kr vil stort sett bli sendt i mindre trygg emballasje som brevpost. Mer om dette er å lese under leveringsinformasjon.

Vi selger spill som passer på norske konsoller. Hvis noe avviker fra denne regelen kan det være grunnet at spillet er et veldig attraktivt samlerobjekt eller lignende. Da vil dette isåfall opplyses om i beskrivelsen. Vi selger kun orginale spill.